Tentena - Reisverslag uit Tentena, Indonesië van Yolanda Hendriks - WaarBenJij.nu Tentena - Reisverslag uit Tentena, Indonesië van Yolanda Hendriks - WaarBenJij.nu

Tentena

Door: YolandaGerrit

Blijf op de hoogte en volg Yolanda

23 Juli 2010 | Indonesië, Tentena

Allemaal bedankt voor de reacties. Het is erg leuk om die te lezen.

De busrit van 10 uur werden er 14!!!

Nu zijn we dus in Tentena. We hebben hier geen spectaculaire dingen meegemaakt. We hebben 2 dagen een brommer gehuurd en de omgeving verkend. We hebben koffie- en kruidnagelbomen gezien, een vanillestruik en cacaoplantages.
Morgen gaan we naar Ampana en vandaaruit naar de Togean eilanden. Daar is geen internet dus het zal een tijdje rustig blijven op deze site.

groeten van ons

• 23 Juli 2010 - 09:21

Jan:

"We hebben hier geen spectaculaire dingen meegemaakt". Wordt vervolgens gevolgd door een opsomming van zaken die jaren geleden misschien niet meteen spectaculair maar wel doel op zich waren. We zochten eens een ganse dag naar bamboebossen in het zuiden van Frankrijk en jullie met z'n tweeën twee dagen op een brommer zou hier toch minstens als licht spectaculair beoordeeld zijn. In de op dit moment resterende 93 dagen nog veel spektakel toegewenst, maar we lezen ook graag jullie minder extreme verhalen! Sterkte met het aanstaande internetloze tijdperk: Dat is pas spectaculair! Afkicken!

• 23 Juli 2010 - 10:36

Willie En Freddie:

Hoe verwend kun je raken in een paar dagen waren ook mijn gedachten....
    De foto's van jullie op de brommer worden zeker nog geplaatst?
    We kijken weer uit naar het vervolg!

Gr. Willie

• 23 Juli 2010 - 16:01

Joop En Alwin:

hoi g en y, heel leuk dat jullie ons ook op de hoogte houden van jullie mooie reis, wij genieten ontzettend van de leuke foto's en jullie verhalen.

groetjes joop en alwin

• 23 Juli 2010 - 20:08

Jeannette Janszen:

Hallo Yolanda en Gerrit,
    Wat leuk om jullie op deze manier te volgen. Het lijkt me dat de eerste 2 weken redelijk vol aan ervaringen waren. Met nog zoveel weken te gaan hebben jullie een volle tijd! Heel veel plezier op de Togeon eilanden! Groeten Jeannette

• 23 Juli 2010 - 20:51

Pa En Ma:

Hoe ziet een kruidnagelboom er uit? en een vanillestruik? groeten van ons.

• 29 Juli 2010 - 18:56

Inge En Rene:

Hoi,
    Leuk om die verslagen te lezen hoor!
    Tsja, voor ons zit de vakantie er alweer op, jullie hebben nog "even" te gaan. Ga denk ik toch maar eens bij het onderwijs solliciteren... ;-)
    Veel plezier verder!!

• 30 Juli 2010 - 07:28

Kirsten:

Hej Gerrit en Yolanda!

Ik hoorde gister pas dat jullie een site bij hielden, dus heb alle verhalen net even gelezen. Echt super gaaf wat jullie nu allemaal al meegemaakt hebben! Ben benieuwd naar het volgende verhaal.

Groetjes, Kirsten

• 31 Juli 2010 - 20:38

Richard En Angelique:

Hoi hoi,
    Wij zijn vandaag weer thuis gekomen. Wat leuk om jullie verslagen en foto's te lezen en bekijken. Het ziet er allemaal weer heel erg prachtig uit.
    Groetjes van ons allemaal

• 17 Augustus 2010 - 14:05

Gretha:

Hallo Yolanda en Gerrit,

We volgen jullie via deze site. Het ziet er allemaal super uit!
    Veel reisplezier gewenst!!

Groetjes Hans en Gretha